Noutăți AutoCAD 2023

  


A venit vremea unei binemeritate actualizări pentru AutoCAD. Anul trecut și ca în fiecare an dealtfel, am văzut niște mici îmbunătățiri. Aceste mici scântei de speranță pentru un software mai bun umplu inimile proiectanților și desenatorilor cu bucurie. AutoCAD 2023 acum disponibil pe pagina Autodesk.

După introducerea unor noi funcții ca noutăți în AutoCAD 2022, acum aceste funcții au fost revizuite și îmbunătățite. Eele implicată o componentă colaborativă, una de recenzie și ultima de automatizare. Acestea fac corp comun cu mici îmbunătățiri de aspect și creșterea eficienței codului de bază.


AutoCAD 2023 mai colaborativ

Markup asset folosește funcția Trace markup și ne ajută să administrăm mai ușor observațiile colaboratorilor. E o îmbunătățire a uneltei introduse anul trecut. E mai mult pentru partea de coordonare. Aceasta ar fi componenta colaborativă.


Comenzi noi în AutoCAD 2023

În principiu, din punct de vedere tehnic, au mai îmbunătățit și funcții cheie care indiferent de următoarele versiuni se vor propaga anual. Cut base este o funcție nouă care permite decuparea unui obiect cu specificarea unui punct de prindere respectiv permite inserția într-un punct de inserție plecând de la punctul anterior specificat. S-a lucrat și la POLYLINE. Se pot adăuga vertcșii mai ușor. Se numerotează vertecși și se poate adauga vertecși adiționali înaintea sau după vertexul selectat.


Mai ușor de lucrat pe mai multe monitoare în AutoCAD 2023

Au lucrat și la distribuirea pe mai multe ecrane a unui proiect. Linia de comandă pleacă cu ecranu de proiect. Asta duce la prezența liniei de comandă pe fiecare ecran. Lucrul cu linia de comandă pe mai multe monitoare tocmai a fost îmbunătățit. S-a lucrat și la îmbunătățirea performanțekir pentru a beneficia de capacitățile plăcilor video noi Fast shade nu utilizează GPU așa mult e o variantă de optimizarea Fast shade e varianta mai evoluată. Și aici se încadrează componenta de recenzie și revizuire.


Noi elemente de automatizare incluse în AutoCAD 2023

Integrarea LISP în varianta online a programului, respectiv AutoCAD Web, face personalizarea mai ușoară. Oferă mai multe avantaje ce permit birourilor de proiecttare personalizarea aplicației după forma cum funcționează fiecare. Acesta ar fi componenta de automatizări implementată în program.

Cu bune și rele acest program are funcții noi, dar și îmbunătățiri la cele deja existente. La cele enumerate se mai adaugă și revederea uneltelor specializare sub forma programelor adiționale cu vaiantă arhitecturală, electrică, mecanică și altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu